ANDA BOLEH MENDAPATKAN KAD TOPUP/BAUCAR/KUPON ASTRO NJOI..WALAU DIMANA ANDA BERADA.. BANK IN / TRANSFER... SMS SEPERTI ARAHAN SMS KE 0108376141 @ 0194954659.. KAMI AKAN MEMBERIKAN KEPADA ANDA NO PIN BAUCAR TERSEBUT UNTUK PENGAKTIFAN..

Tv Satelit Percuma dari Astro.. | Pakej Khas Astro Untuk Anda..
Pakej Khas Astro Untuk Anda..
Header
MAKLUMAN PENTING!!! JIKA ANDA TIDAK DIHUBUNGI OLEH INSTALLER ASTRO MELEBIHI SEBULAN DARI TARIKH TEMPAHAN ASTRO/NJOI ATAU ASTRO BEYOND SILA HUBUNGI KAMI SEMULA...PENTING!!

Smile

Saluran Njoi Terkini (Prepaid)

September 25th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. Sebagai makluman terkini Saluran Khas untuk anda yang dapat ditempah melalui dekorder NJOI anda..

saluran baru

Format Baru Top-Up AKAUN NJOI

August 28th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

TOPUP BARU

Animated Gif New (27)Assalamualaikum… kepada semua pelanggan kami seluruh malaysia, Terima kasih kepada anda Kami Ucapkan Kepada Anda semua yang menyokong perniagaan kami selama ini. 

Sebagai makluman kepada semua, untuk kemudahan Pelanggan Setia/Pelanggan/Bakal Pelanggan kami /anda kini mempunyai dua cara pengaktifan…

  1. Anda menambahkan sendiri melalui sms.. ke 33310 (cara sebelum ini dan masih lagi digunakan)

  2. Kami terus tambahkan kepada Akaun ASTRO NJOI ANDA**tanpa anda perlu sms ke 33310** SETELAH BERJAYA, SMS MAKLUMAN AKAN DIHANTAR KEPADA HP ANDA SECARA AUTOMATIK.Animated Gif New (1)

(more…)

PENGAKTIFAN SALURAN FIFA 2014

June 12th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Gopi

Makluman.. Bermula November 2014 semua link ke laman web ini akan melalui web utama syarikat, anda perlu klik laman ASTRO NJOI untuk kelaman ini t.kasih : laman utama syarikat KLIK SINI.

Gopi

Makluman... Atas sambutan yang diberikan, Kami mengucapkan T. Kasih kepada semua pelanggan kami seluruh Malaysia, TOP-UP AKAUN NJOI ANDA TELAH DIPERTINGKATKAN DENGAN KEMASUKAN AMAUN TERUS KE AKAUN NJOI ANDA layari KLIK SINI.

-- dan Khas untuk anda, Penjualan pin dilanjutkan selepas waktu perniagaan Bermula JAM 8pm ke 10pm Setiap Hari dengan sms ke 0194310659 (Nota Penting** No tersebut selepas waktu perniagaan kami sahaja-semasa waktu perniagaan masih sms ke 0108376141) Sms ke no ini juga digunakan pada hari JUMAAT & hanya untuk Pembelian Pin Sahaja **Urusan Insuran Kenderaan hanya pd hari bekerja) T. Kasih

Gopi

Makluman.. kepada semua pelanggan kami.. PENDAFTARAN ASTRO NJOI MELALUI WEB INI ADALAH TERBUKA KEPADA SELURUH MALAYSIA

GopiMAKLUMAN.... PAKEJ ASTRO NJOI RM300 telah diganti dengan PAKEJ RM348 berkuatkuasa 1.2.2014 untuk dekorder Refurbish (Include Topup RM20) dan Dekorder Baru dengan Pakej RM428

fifa

(more…)

DEKORDER BARU NJOI

May 30th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami, kini anda boleh mendapatkan Dekoder NJOI BARU ZAPPER BOX untuk tontonan anda..

Berikut ialah makluman kepada Dealer:

baru (more…)

35 PERLAWANAN FIFA 2014 — PERCUMA

May 21st, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)
logo shj

Assalamualaikum…makluman kepada semua pelanggan kami dan pelanggan ASTRO NJOI juga bakal pelanggan ASTRO NJOI.. Khas untuk ANDA.. Astro membawakan kepada anda perlawanan FIFA 2014 secara PERCUMA sebanyak 35 perlawanan.

Tetapi jika anda ingin menonton keseluruhan perlawanan FIFA 2014 di Brazil anda hanya perlu Tambah Nilai/topup sebanyak RM100 sahaja.. dan melanggan saluran 820-824.. rujuk saluran 200.

(more…)

Perubahan harga NJOI FEBRUARI 2014

February 12th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)
logo shj

Assalamualaikum..

Kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami.. dan juga pelanggan astro NJOI…

Untuk makluman anda semua pakej RM300 telah tiada bermula pada 1.2.2014… jika anda menghantar borang.. atau membuat pendaftaran pada web kami untuk pendaftran pakej RM300… kami memohon maaf.. pakej tersebut telah dinaikkan.. ke RM348… anda kini akan mendapat SET DEKORDER REFURBISH beserta set Piring Satelit dan kelengkapannya… serta kad PREPAID ASTRO bernilai RM20 (CASH & CARRY REGISTRATION ONLY).

Jumlah Perlu dibayar ialah :

RM348.00 FREE sebulan Chanel terpilih bernilai RM40.00

Set yang anda akan dapat ialah:

(more…)

Disclaimer| Laman ini merupakan laman Promosi Astro NJOI & Byond, ANZ Dynamic Enterprise merupakan Dealer Kepada ASTRO Njoi & Astro Byond | Sebarang kekeliruan Promosi dan percanggahan maklumat yang ditawarkan atau dipaparkan hendaklah dirujuk kembali kepada Pihak ASTRO | Pembaharuan atau pertukaran Promosi adalah sepenuhnya hak milik Astro, laman web Rasmi Astro: http://www.astro.com.my

Laman WEB Utama Syarikat: ANZ Dynamic Laman WEB ASTRO NJOI: ASTRO NJOI.

PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILA FIREFOX VERSION 31.0 KEATAS DENGAN PAPARAN 1024 x 768 .

Mempunyai persoalan, LIKE Facebook Kami T, Kasih
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter