ANDA BOLEH MENDAPATKAN KAD TOPUP/BAUCAR/KUPON ASTRO NJOI..WALAU DIMANA ANDA BERADA.. BANK IN / TRANSFER... SMS SEPERTI ARAHAN SMS KE 0108376141 @ 0194954659.. KAMI AKAN MEMBERIKAN KEPADA ANDA NO PIN BAUCAR TERSEBUT UNTUK PENGAKTIFAN..

Tv Satelit Percuma dari Astro.. | Pakej Khas Astro Untuk Anda..
Pakej Khas Astro Untuk Anda..
Header
MAKLUMAN PENTING!!! JIKA ANDA TIDAK DIHUBUNGI OLEH INSTALLER ASTRO MELEBIHI SEBULAN DARI TARIKH TEMPAHAN ASTRO/NJOI ATAU ASTRO BEYOND SILA HUBUNGI KAMI SEMULA...PENTING!!

Smile

Saluran Prabayar Tambahan ZEE

November 3rd, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. salam sejahtera semua pelanggan kami..

Makluman kepada Anda..  atas permintaan terhadap Pakej NJOI.. kini khas untuk anda dari ASTRO Siaran PRABAYAR (PREPAID) ditambah lagi satu saluran iaitu.. ZEE VARIASI (Tayangan BOLLYWOOD) ..

Untuk melanggan sila dapatkan topup.. anda boleh membuat pembelian pin seperti di page PEMBELIAN PIN  dan melanggan saluran di Saluran 200 pada dekorder anda… Lanjut anda boleh hubungi kami di:- OFC: 047860310  HP: 0108376141 (Izzaty)

Disertakan makluman Astro kepada Dealer..

 

announcement_I2 NJOI

 

Pembelian pin sila klik PEMBELIAN PIN

Saluran Njoi Terkini (Prepaid)

September 25th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. Sebagai makluman terkini Saluran Khas untuk anda yang dapat ditempah melalui dekorder NJOI anda..

saluran baru

Format Baru Top-Up AKAUN NJOI

August 28th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

TOPUP BARU

Animated Gif New (27)Assalamualaikum… kepada semua pelanggan kami seluruh malaysia, Terima kasih kepada anda Kami Ucapkan Kepada Anda semua yang menyokong perniagaan kami selama ini. 

Sebagai makluman kepada semua, untuk kemudahan Pelanggan Setia/Pelanggan/Bakal Pelanggan kami /anda kini mempunyai dua cara pengaktifan…

  1. Anda menambahkan sendiri melalui sms.. ke 33310 (cara sebelum ini dan masih lagi digunakan)

  2. Kami terus tambahkan kepada Akaun ASTRO NJOI ANDA**tanpa anda perlu sms ke 33310** SETELAH BERJAYA, SMS MAKLUMAN AKAN DIHANTAR KEPADA HP ANDA SECARA AUTOMATIK.Animated Gif New (1)

(more…)

PENGAKTIFAN SALURAN FIFA 2014

June 12th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Gopi

Makluman.. Pelaksanaan direct klik ke laman ini masih diteruskan sehingga bulan Disember..: laman utama syarikat KLIK SINI.

Gopi

Makluman... Atas sambutan yang diberikan, Kami mengucapkan T. Kasih kepada semua pelanggan kami seluruh Malaysia, TOP-UP AKAUN NJOI ANDA TELAH DIPERTINGKATKAN DENGAN KEMASUKAN AMAUN TERUS KE AKAUN NJOI ANDA layari KLIK SINI.

-- dan Khas untuk anda, Penjualan pin dilanjutkan selepas waktu perniagaan Bermula JAM 8pm ke 10pm Setiap Hari dengan sms ke 0194310659 (Nota Penting** No tersebut selepas waktu perniagaan kami sahaja-semasa waktu perniagaan masih sms ke 0108376141) Sms ke no ini juga digunakan pada hari JUMAAT & hanya untuk Pembelian Pin Sahaja **Urusan Insuran Kenderaan hanya pd hari bekerja) T. Kasih

Gopi

Makluman.. kepada semua pelanggan kami.. PENDAFTARAN ASTRO NJOI MELALUI WEB INI ADALAH TERBUKA KEPADA SELURUH MALAYSIA

fifa

(more…)

DEKORDER BARU NJOI

May 30th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami, kini anda boleh mendapatkan Dekoder NJOI BARU ZAPPER BOX untuk tontonan anda..

Berikut ialah makluman kepada Dealer:

baru (more…)

35 PERLAWANAN FIFA 2014 — PERCUMA

May 21st, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)
logo shj

Assalamualaikum…makluman kepada semua pelanggan kami dan pelanggan ASTRO NJOI juga bakal pelanggan ASTRO NJOI.. Khas untuk ANDA.. Astro membawakan kepada anda perlawanan FIFA 2014 secara PERCUMA sebanyak 35 perlawanan.

Tetapi jika anda ingin menonton keseluruhan perlawanan FIFA 2014 di Brazil anda hanya perlu Tambah Nilai/topup sebanyak RM100 sahaja.. dan melanggan saluran 820-824.. rujuk saluran 200.

(more…)

Disclaimer| Laman ini merupakan laman Promosi Astro NJOI & Byond, ANZ Dynamic Enterprise merupakan Dealer Kepada ASTRO Njoi & Astro Byond | Sebarang kekeliruan Promosi dan percanggahan maklumat yang ditawarkan atau dipaparkan hendaklah dirujuk kembali kepada Pihak ASTRO | Pembaharuan atau pertukaran Promosi adalah sepenuhnya hak milik Astro, laman web Rasmi Astro: http://www.astro.com.my

Laman WEB Utama Syarikat: ANZ Dynamic Laman WEB ASTRO NJOI: ASTRO NJOI.

PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILA FIREFOX VERSION 31.0 KEATAS DENGAN PAPARAN 1024 x 768 .

Mempunyai persoalan, LIKE Facebook Kami T, Kasih
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter