ANDA BOLEH MENDAPATKAN KAD TOPUP/BAUCAR/KUPON ASTRO NJOI..WALAU DIMANA ANDA BERADA.. BANK IN / TRANSFER... SMS SEPERTI ARAHAN SMS KE 0108376141 9.30am - 6.30pm @ 01132542772 (Jumaat dan Penjualan Malam 8.00pm - 10.00pm) .. KAMI AKAN MEMBERIKAN KEPADA ANDA NO PIN BAUCAR TERSEBUT UNTUK PENGAKTIFAN @ secara AUTO RELOAD

Tv Satelit Percuma dari Astro.. | Pakej Khas Astro Untuk Anda..
Pakej Khas Astro Untuk Anda..
Header
MAKLUMAN PENTING!!! JIKA ANDA TIDAK DIHUBUNGI OLEH INSTALLER ASTRO MELEBIHI SEBULAN DARI TARIKH TEMPAHAN ASTRO/NJOI ATAU ASTRO BEYOND SILA HUBUNGI KAMI SEMULA...PENTING!!

Smile

Format Baru Top-Up AKAUN NJOI

December 28th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

TOPUP BARU

Animated Gif New (27)Assalamualaikum… kepada semua pelanggan kami seluruh malaysia, Terima kasih kepada anda Kami Ucapkan Kepada Anda semua yang menyokong perniagaan kami selama ini. 

Sebagai makluman kepada semua, untuk kemudahan Pelanggan Setia/Pelanggan/Bakal Pelanggan kami /anda kini mempunyai dua cara pengaktifan…

  1. Anda menambahkan sendiri melalui sms.. ke 33310 (cara sebelum ini dan masih lagi digunakan)

  2. Kami terus tambahkan kepada Akaun ASTRO NJOI ANDA**tanpa anda perlu sms ke 33310** SETELAH BERJAYA, SMS MAKLUMAN AKAN DIHANTAR KEPADA HP ANDA SECARA AUTOMATIK.Animated Gif New (1)

(more…)

saluran tambahan Njoi 321 & 324

December 15th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. selamat sejahtera.. makluman untuk anda Saluran tambahan terkini dari Astro NJOI iaitu saluran 321 dan 324 hanya serendah RM1 sehari..

Bagaimana mengaktifkan Saluran Berbayar

December 5th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum… semua pelanggan kami dan bakal pelanggan…

Oleh kerana pelanggan kami sentiasa bertambah.. (Alhamdulillah dan terima kasih semua) dan kebanyakan nya adalah pelanggan baru..

Atau pelanggan yang lama dengan Astro Njoi tetapi baru dalam pembelian pin dan pembelian saluran..

Untuk memudahkan anda kami kongsikan bagaimana untuk membuat pembelian saluran.. dengan bergambar agar memudahkan anda semua.. pelanggan kami yang kami hargai… tk.

Pastikan semasa sms no pada paparan (NO UNTUK SMS DI SKRIN TV ANDA) tidak di jarakkan

Contoh… 5518012345*** bukannya 55180 12345 67891

 

 

Saluran Prabayar Tambahan ZEE

November 3rd, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. salam sejahtera semua pelanggan kami..

Makluman kepada Anda..  atas permintaan terhadap Pakej NJOI.. kini khas untuk anda dari ASTRO Siaran PRABAYAR (PREPAID) ditambah lagi satu saluran iaitu.. ZEE VARIASI (Tayangan BOLLYWOOD) ..

Untuk melanggan sila dapatkan topup.. anda boleh membuat pembelian pin seperti di page PEMBELIAN PIN  dan melanggan saluran di Saluran 200 pada dekorder anda… Lanjut anda boleh hubungi kami di:- OFC: 047860310  HP: 0108376141 (Izzaty)

Disertakan makluman Astro kepada Dealer..

 

announcement_I2 NJOI

 

Pembelian pin sila klik PEMBELIAN PIN

Saluran Njoi Terkini (Prepaid)

September 25th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Assalamualaikum.. Sebagai makluman terkini Saluran Khas untuk anda yang dapat ditempah melalui dekorder NJOI anda..

saluran baru

PENGAKTIFAN SALURAN FIFA 2014

June 12th, 2014 | Posted by khairul in NJOI - (Comments Off)

Gopi

Makluman... Kemasukan secara Terus (Auto Reload kedalam akaun NJOI anda kini telah berfungsi seperti biasa.. PASTIKAN ANDA SMS beserta No Smart Card untuk auto reload

Gopi

Makluman.. Pelaksanaan direct klik ke laman ini masih diteruskan sehingga bulan Disember..: laman utama syarikat KLIK SINI.

Gopi

Makluman... Atas sambutan yang diberikan, Kami mengucapkan T. Kasih kepada semua pelanggan kami seluruh Malaysia, TOP-UP AKAUN NJOI ANDA TELAH DIPERTINGKATKAN DENGAN KEMASUKAN AMAUN TERUS KE AKAUN NJOI ANDA layari KLIK SINI.

-- dan Khas untuk anda, Penjualan pin dilanjutkan selepas waktu perniagaan Bermula JAM 8pm ke 10pm Setiap Hari dengan sms/w sap ke 01132542772 (Nota Penting** No tersebut selepas waktu perniagaan kami sahaja-semasa waktu perniagaan masih sms/w sap ke 0108376141) Sms ke no ini juga digunakan pada hari JUMAAT 10am-12pm /3pm-5pm& hanya untuk Pembelian Pin Sahaja **Urusan Insuran Kenderaan hanya pd hari bekerja) T. Kasih

Gopi

Makluman.. kepada semua pelanggan kami.. PENDAFTARAN ASTRO NJOI MELALUI WEB INI ADALAH TERBUKA KEPADA SELURUH MALAYSIA

fifa

(more…)

Disclaimer| Laman ini merupakan laman Promosi Astro NJOI & Byond, ANZ Dynamic Enterprise merupakan Dealer Kepada ASTRO Njoi & Astro Byond | Sebarang kekeliruan Promosi dan percanggahan maklumat yang ditawarkan atau dipaparkan hendaklah dirujuk kembali kepada Pihak ASTRO | Pembaharuan atau pertukaran Promosi adalah sepenuhnya hak milik Astro, laman web Rasmi Astro: http://www.astro.com.my

Laman WEB Utama Syarikat: ANZ Dynamic Laman WEB ASTRO NJOI: ASTRO NJOI.

PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILA FIREFOX VERSION 31.0 KEATAS DENGAN PAPARAN 1024 x 768 .

Mempunyai persoalan, LIKE Facebook Kami T, Kasih
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter