Astro Njoi..

Astro Njoi..

Gopi

Makluman.. Penukaran No AKAUN MAYBANK sila sms NJOI 5/10/20 untuk penghantaran no akaun baru atau terus ke laman Pembelian Pin KLIK SINI.

Gopi

Makluman... Kemasukan secara Terus (Auto Reload kedalam akaun NJOI anda kini telah berfungsi seperti biasa.. PASTIKAN ANDA SMS beserta No Smart Card untuk auto reload

GopiMakluman... Atas sambutan yang diberikan, Kami mengucapkan T. Kasih kepada semua pelanggan kami seluruh Malaysia, TOP-UP AKAUN NJOI ANDA TELAH DIPERTINGKATKAN DENGAN KEMASUKAN AMAUN TERUS KE AKAUN NJOI ANDA layari KLIK SINI.

-- dan Khas untuk anda, Penjualan pin dilanjutkan selepas waktu perniagaan Bermula JAM 8pm ke 10pm Setiap Hari dengan sms/w sap ke 01132542772 (Nota Penting** No tersebut selepas waktu perniagaan kami sahaja-semasa waktu perniagaan masih sms/w sap ke 0108376141) Sms ke no ini juga digunakan pada hari JUMAAT 10am-12pm /3pm-5pm& hanya untuk Pembelian Pin Sahaja **Urusan Insuran Kenderaan hanya pd hari bekerja) T. Kasih

Gopi

Makluman.. kepada semua pelanggan kami.. PENDAFTARAN ASTRO NJOI MELALUI WEB INI ADALAH TERBUKA KEPADA SELURUH MALAYSIA

njoi awal


Astro NJOI ialah perkhidmatan televisyen satelit secara percuma dari Astro… untuk pelanggan yang ingin menonton TV tanpa sebarang caj bayaran bulanan. Melalui perkhidmatan Astro NJOI tersebut, para pengguna akan mendapat akses percuma kepada l9 saluran televisyen dan juga 20 saluran radio. Pada masa hadapan saluran ini akan ditambah lagi dari masa kesemasa.. Astro NJOI didatangkan dengan KAD PRABAYAR untuk saluran-saluran tertentu, dimana para pelanggan boleh membeli saluran atau menonton saluran yang ditawarkan pada akaun  NJOI mereka.

SATELIT TV PERCUMA DARIPADA ASTRO TANPA KONTRAK DAN TANPA YURAN BULANAN


NJOI mempunyai 19 saluran berbentuk pendidikan seperti Astro Tutor TV UPSR,PMR dan SPM. Dimana anak-anak boleh mengulangkaji dan belajar dengannya. Selain itu Astro NJOI juga dilengkapkan dengan berita dari dalam dan luar negara, drama, dan hiburan. lihat dibawah..

ANDA HANYA PERLU BAYAR SEKALI SEUMUR HIDUP!

2 JENIS DEKODER PILIHAN ANDA:

Promosi A:
dekoder baru (brand Samsung Zapper) RM408 siap pasang baru bayar.
Set termasuk dekoder brand Samsung Zapper, ODU (piring recond), remote, cable 20m, AV cable dan kad Njoi.
Set dekoder jaminan 1 tahun

Promosi B: dekoder Refurbish/2nd hand RM280 siap pasang baru bayar.
Set termasuk dekoder 2nd hand (Brand Philips silver), ODU (piring recond), remote, cable 20m, AV cable dan kad Njoi.
Set dekoder jaminan 1 tahun

Senarai channel yg ditawarkan:

ANDA Boleh mendapatkan prepaid Astro Njoi dikedai yang mempamerkan LOGO Astro berdekatan  anda.. ATAU SECARA ONLINE DI KEDAI KAMI (Kedai Elektrik/Perabot dll.)

topup njoi
Sebarang pertanyaan sila hubungi
Siti/Khairul: 0108376141 –  0108408140 (Ofc: 047860130)

 UNTUK DAFTAR- UNTUK PENGETAHUAN ANDA TIADA CAS DIKENAKAN JIKA ANDA MENDAFTAR MELALUI WEB INI HANYA BAYAR SEBANYAK RM280 @ RM408 MENGIKUT PAKEJ YANG ANDA PILIH KEPADA INSTALER ASTRO PADA HARI PEMASANGAN-BIASANYA- 2 MINGGU KE ATAS DARI TEMPOH PENDAFTARAN.

UNTUK DAFTAR/BOOKING/TEMPAH klik sini

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

flyer astro njoi

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,