PERUBAHAN HARGA PAKEJ NJOI RM280

Gopi

Makluman.. Penukaran No AKAUN MAYBANK sila sms NJOI 5/10/20 untuk penghantaran no akaun baru atau terus ke laman Pembelian Pin KLIK SINI.

Gopi

Makluman... Kemasukan secara Terus (Auto Reload kedalam akaun NJOI anda kini telah berfungsi seperti biasa.. PASTIKAN ANDA SMS beserta No Smart Card untuk auto reload

GopiMakluman... Atas sambutan yang diberikan, Kami mengucapkan T. Kasih kepada semua pelanggan kami seluruh Malaysia, TOP-UP AKAUN NJOI ANDA TELAH DIPERTINGKATKAN DENGAN KEMASUKAN AMAUN TERUS KE AKAUN NJOI ANDA layari KLIK SINI.

-- dan Khas untuk anda, Penjualan pin dilanjutkan selepas waktu perniagaan Bermula JAM 8pm ke 10pm Setiap Hari dengan sms/w sap ke 01132542772 (Nota Penting** No tersebut selepas waktu perniagaan kami sahaja-semasa waktu perniagaan masih sms/w sap ke 0108376141) Sms ke no ini juga digunakan pada hari JUMAAT 10am-12pm /3pm-5pm& hanya untuk Pembelian Pin Sahaja **Urusan Insuran Kenderaan hanya pd hari bekerja) T. Kasih

Gopi

Makluman.. kepada semua pelanggan kami.. PENDAFTARAN ASTRO NJOI MELALUI WEB INI ADALAH TERBUKA KEPADA SELURUH MALAYSIA

** UPDATE 12.09.2013

Assalamualaikum..

Kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami.. dan juga pelanggan astro NJOI…

Untuk makluman anda semua pakej RM280 telah tiada bermula pada 28.8.2013… jika anda menghantar borang.. atau membuat pendaftaran pada web kami untuk pendaftran pakej RM280… kami memohon maaf.. pakej tersebut telah dinaikkan.. ke RM300… anda masih lagi mendapat dekoder Refurbish beserta set Piring Satelit dan kelengkapannya… beserta kad PREPAID ASTRO bernilai RM20 secara FREE..

(Tetapi kami dengan dukacita ingin menyebut dan memaklumkan bahawa pakej ini hanya dibuka kepada pelanggan KEDAH dan PERLIS sahaja.. (jika lain-lain negeri kena secara pos (+ Bayaran POS) dan pemasangan (kena cari sendiri)) BERAPA RM??? call/sms KAMI) — Perenggan ini dibatalkan..

** Tambahan**

Anda kini mempunyai TIGA pilihan tidak kira  dimana anda berada (seluruh Malaysia & Sabah Sarawak Sahaja)…

1) Pilihan Pertama: Pakej Refurbish RM300.00

Anda akan diberikan set Dekorder beserta SMART kad dan kelengkapan ASTRO NJOI.. Piring Satelit DLL.. SERTA MERTA. Bayaran Segera pada masa Tersebut sebanyak RM200.00… dan set tersebut akan dibawa pulang oleh anda… dalam seminggu ke 2 minggu anda dihubungi Instaler Astro.. dan Appoinment tarikh pemasangan akan dilakukan dengan anda… Yuran Pemasangan RM100.00 dibayar selepas selesai pemasangan.

2) Pilihan Kedua: Pakej Refurbish RM300.00

Anda hanya didaftar ke dalam sistem tanpa sebarang bayaran dan akan dihubungi oleh Installer ASTRO dalam masa sebulan untuk pemasangan… Bayaran RM300.00 hendaklah diberikan selepas selesai pemasangan.

3) Pilihan Ketiga: Pakej ASTRO NJOI SET BARU / HDMI Support

Anda hanya didaftar ke dalam sistem tanpa sebarang bayaran dan akan dihubungi oleh Installer ASTRO dalam masa dua minggu ke sebulan untuk pemasangan… Bayaran RM408.00 hendaklah diberikan selepas selesai pemasangan. (Jika kawasan berdekatan PREMIS PERNIAGAAN KAMI.. KEDAH-PERLIS.. 3Hari Keatas Tertakluk kepada Stok)

Ini kerana pakej baru ini memerlukan anda membayar secara terus Set dekoder dan kelengkapannya… dan anda terus diberikan set tersebut untuk dibawa pulang dan Installer Astro akan menghubungi anda untuk membuat pemasangan…

PEMASANGAN PAKEJ BARU INI LEBIH CEPAT TANPA TEMPOH MENUNGGU SELAMA SEBULAN…..

PAKEJ RM408 MASIH ADA SEPERTI BIASA…. HARAP MAKLUM

Tagged with: , , , ,