DEKORDER BARU NJOI

Assalamualaikum.. kepada semua pelanggan dan bakal pelanggan kami, kini anda boleh mendapatkan Dekoder NJOI BARU ZAPPER BOX untuk tontonan anda..

Berikut ialah makluman kepada Dealer:

baru

Anda kini mempunyai TIGA pilihan tidak kira  dimana anda berada (seluruh Malaysia & Sabah Sarawak Sahaja)…

1) Pilihan Pertama: Pakej Refurbish RM348.00

Anda akan diberikan set Dekorder beserta SMART kad dan kelengkapan ASTRO NJOI.. Piring Satelit DLL.. SERTA MERTA. Bayaran Segera pada masa Tersebut sebanyak RM248.00… dan set tersebut akan dibawa pulang oleh anda… dalam seminggu ke 2 minggu anda dihubungi Instaler Astro.. dan Appoinment tarikh pemasangan akan dilakukan dengan anda… Yuran Pemasangan RM100.00 dibayar selepas selesai pemasangan.

2) Pilihan Kedua: Pakej Refurbish RM348.00

Anda hanya didaftar ke dalam sistem tanpa sebarang bayaran dan akan dihubungi oleh Installer ASTRO dalam masa seminggu ke 2 minggu (Kedah/Perlis/Penang/Perak) ke sebulan untuk pemasangan… Bayaran RM348.00 (kad topup bernilai RM20 untuk anda (utara shj) hendaklah diberikan selepas selesai pemasangan.

3) Pilihan Ketiga: Pakej ASTRO NJOI SET BARU ZAPER DEKORDER / HDMI Support rm428.00

Anda hanya didaftar ke dalam sistem tanpa sebarang bayaran dan akan dihubungi oleh Installer ASTRO dalam masa semingguke sebulan untuk pemasangan… Bayaran RM428.00 hendaklah diberikan selepas selesai pemasangan.

* Jika ada perubahan dari yang dipaparkan ianya adalah tertakluk kepada pihak ASTRO

** SILA RUJUK HARGA PADA BORANG PENDAFTARAN

Tagged with: , , , , ,