LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Chat Software

bunga atas

Assalamu’alaikum dan salam hormat kepada anda semua

Adakah Anda

TULISAN BARU 1

ATAU

TULISAN-ONE-XOX-2 copy

SIAPA DAN DIMANA SITUASI ANDA SEMESTINYA ANDA AKAN MEMILIKI SEKURANG-KURANGNYA 1 @ 2 @ 3 TALIAN HANDPHONE ANDA.. KAMI INGIN MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA SATU TALIAN YANG DAPAT MEMBUAT PULANGAN RM….$$$$ SEBAGAI USER DAN RM..$$$ SEBAGAI DEALER

 

OPPSS!! MUNGKIN ANDA MEMBAYANGKAN KOS YANG MAHAL!!… NAH,, JAWAPANNYA HANYA RM10.00 SAHAJA.. ADAKAH IANYA MAHAL BERBANDING PULANGAN YANG “UNLIMITED” TERUSKAN MEMBACA!!

 

kelebihan-onexox2

 

anak panah unutk daftar

KHAIRUL

0194310659

Apakah Produk ONEXOX Ini?

anak panah unutk daftar

KHAIRUL

0194310659

 

Kelebihan Pertama

Simkad Yang MURAH – RM10 SAHAJA

Anda tidak perlu belanja lebih. Hanya RM10 sudah mampu memiliki simkad ONEXOX ini dan tersedia baki kredit sebanyak RM5. Semua orang mampu dengan harga RM10 termasuklah golongan pelajar iaitu komuniti yang paling besar menggunakan PREPAID!

Kelebihan Kedua

PANGGILAN SHORT-CALL CUMA 5SEN!

Hanya 5 sen sahaja untuk panggilan dibawah 10 saat. Dalam tidak sedar, banyak kita membazir dengan panggilan bawah 10saat dan dicaj oleh telco lain dengan kadar 1 minit!

Ke Semua Rangkaian – kadar ini juga termasuk panggilan ke semua rangkaian telco termasuk talian tetap! Dalam tidak sedar, memang kerap juga di buat panggilan bawah 10saat. Dan akibatnya, jika di telco lain, anda akan dicaj selama 1minit!

Termasuk Voicemail – Kita tidak dapat mengawal panggilan agar tidak termasuk voicemail. Dan apabila termasuk voicemail walaupun 1@2 saat saja, di telco lain akan dikenakan caj sebanyak 1minit. Berbeza dengan ONEXOX, hanya 5 sen sahaja!

Lihat perbandingan penjimatan jika terlaku kerap ke voicemail tanpa sengaja     

Kelebihan Ketiga

PELAN FLEXI DA & MA

Dalam ONEXOX terdapat 2 Akaun Baki Kredit. Iaitu akaun DA dan MA.

Akaun DA (dedikasi): Panggilan & SMS kadar Rendah.

Akaun MA (utama): Langganan data internet, pindahan kredit dan juga boleh digunakan call/sms tetapi pada kadar biasa. Setiap kali panggilan/sms dibuat, akan ditolak dahulu baki dalam DA (kadar rendah). Dan jika baki DA sudah habis, anda boleh topup untuk menikmati kadar jimat ini ATAU boleh juga call/sms seperti biasa tetapi kadar biasa akan ditolak dari akaun MA.

Kadar panggilan sangat JIMAT kerana syarat #1 adalah 5sen untuk call bawah 10 saat (termasuk baki MA). ONEXOX menggunakan kaedah 2 Block iaitu caj dikenakan mengikut penggunaan serendah 10saat dan 30saat sahaja!

Sebagai contoh talian telco lain mengenakan caj 1 blok (60saat) dimana jika anda buat panggilan sebanyak 2saat, 10saat, 15saat, 28saat, 45saat atau 55 saat, maka anda akan dicaj dikira selama 1 MINIT (60saat).

Berbeza ONEXOX, anda dicaj mengikut apa yang anda pakai! Guna 2saat~10saat anda dicaj 5sen, guna 10~30saat cuma 7@9sen dan jika guna seminit cuma 15@18sen.

JIKA GUNA 1 MINIT 5 SAAT: Telco lain akan caj dikira 2MINIT!
ONEXOX pula hanya caj 1 MINIT +30saat sahaja.

MANA LEBIH JIMAT….??

Setiap kali anda buat topup (recharge), baki kredit secara automatik akan dibahagikan kepada DA dan MA mengikut kadar jumlah topup.

Semakin besar nilai topup, semakin tinggi peratus % akan masuk ke DA.

Nota: Baki DA boleh di transfer ke MA tanpa sebarang CAJ. Tujuan transfer DA ke MA adalah untuk melanggan data internet kerana langganan data memerlukan baki MA yang cukup.


Kelebihan Keempat

10 Nombor Friends & Family KE SEMUA RANGKAIAN TELCO!

Tiada telco lain yang menawarkan panggilan jimat Famili & Rakan ke SEMUA RANGKAIAN (termasuk talian tetap) Kelebihan ini tidak mengira rangkaian telco mana yang famili & rakan kita gunakan. Tiada masalah untuk “add” nombor mereka sebanyak 10 nombor kesemuanya!

Kelebihan Kelima

INTERNET BERKELAJUAN TINGGI

Kelebihan paling ketara dalam ONEXOX adalah “Unlimited Speed” iaitu tiada catuan kelajuan internet samada off-peak atau peak-hour.Di ONEXOX, tiada internet data “Pay Per Use”.

Sekiranya kuota data telah tamat, maka tiada akses internet pay per use tanpa sengaja seperti telco lain yang akan berlakunya kehilangan kredit anda secara senyap!Jadi, jika kuota telah habis, anda boleh melanggan semula pakej yang sama atau pakej lain, dan tempoh aktif akan diperbaharui dengan tempoh yang baru.

Anda dapat apa yang anda bayar pada kelajuan maksimum tanpa had!

one internet pln

Paparan Speed mencecah 3.43 Mbps.. malah ada speedtest yang dilakukan lebih dari itu..!!


Antara Speed test yang dijalankan.. banyak lagi speed test yang dilakukan.. anda sendiri boleh mencubanya nanti..!!


paparan 3.63 Mbps download speed!

Kelebihan Keenam

PERCUMA 1800 SMS!

 

Sebagai tanda penghargaan kerana membeli Simkad ONEXOX, anda sebagai pengguna baru bakal menerima 1800 SMS secara PERCUMA ke sama rangkaian.Setiap bulan anda akan dapat 150sms selama 12bulan. Jumlah = 1800SMS

Kelebihan Ketujuh

TEMPOH SAH 28 BULAN

(Jika Kekal Nombor Lama)

kekal baru

Jika anda ingin kekalkan nombor lama anda dan ingin bertukar ke ONEXOX, maka anda akan layak lanjutan tempoh SAH aktif sehingga 28 Bulan secara PERCUMA!

Kelebihan Kelapan

KEKAL copy

Kini lanjutan 28 Bulan dibuka juga kepada No baru dengan Sekali topup dalam masa sebulan RM50 sahaja.. lanjutan tempoh sah selama 28 bulan

Kelebihan Kesembilan


TEMPOH SAH DIKIRA TERKUMPUL

Tempoh SAH akan ditambah secara terkumpul setiap kali anda topup ke akaun anda. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah topup yang dibuat sebelumnya.

Kelebihan Kesepuluh

USER GET USER! Pendapatan Pasif!

Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program “User Get User” ini. Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 5% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda.

Anda cuma rekeman kan saja, segala urusan pengaktifan, pendaftaran dan juga pengeposan adalah KAMI (Dealer Anda) yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal dan pening kepala.

Sebagai contoh anda membawa 10 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 10 rakan X RM100 = RM1000Dan komisen anda adalah 5% daripada RM1000 = RM50!

Anda akan akan layak dapat selagi mana anda menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan anda menjadi pengguna ONEXOX. Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda!

 

LIHAT DAHULU ILUSTRASI PENDAPATAN SEBAGAI DEALER (KLIK)

Okay! Saya akan dedahkan kelebihan jika anda menjadi SubDealer @ Dealer ONEXOX

  • MODAL RENDAH – Hanya RM290 sahaja anda sudah layak untuk memohon menjadi SubDealer ONEXOX. Dan anda akan dapat sistem akaun dealer “Point os Sales” (full – sistem penuh), talian dealer DREG, 10simkad (stok) dan juga baki ereload sebanyak RM100 (untuk jual topup secara ereload)
  • KEUNTUNGAN RUNCIT JUALAN SIMKAD – Anda akan dapat keuntungan runcit sebanyak RM2.20 setiap simkad yang anda jual.

  • KEUNTUNGAN RUNCIT JUALAN TOPUP - Anda akan dapat akaun eReload dan boleh menjual topup dengan keuntungan 5%

  • PASIF INCOME 10% SETIAP DIRECT REFERAL - Setiap jualan simkad kepada direct customer anda, akan akan layak 10% dari jumlah topup mereka setiap bulan.

  • PASIF INCOME PENDAFTARAN USER GET USER - Sedia maklum, pengguna boleh perkenalkan rakan mereka melalui seseorang dealer. Dan jika anda adalah dealer yang mendaftarkan simkad rakan kepada pengguna tadi, maka anda akan layak 5% pasif income dari semua rakan User Get User itu tadi tanpa had level (infiniti level).

  • PASIF INCOME 4 TIER NETWORK LEVEL - Jika anda mula melantik SubDealer dalam rangkaian anda, maka anda tetap boleh terima pasif income melalui kumpulan SubDealer yang anda lantik sehingga 4 Tier Level SubDealer.

  • BONUS INSENTIF LANTIKAN SUBDEALER - Setiap SubDealer yang anda lantik, anda akan dapat insentif sebanyak RM30

  • Dan banyak lagi BONUS TAMBAHAN… Ada kenaikan ranking dealer dan semakin BESAR bonus %. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, boleh terus hubungi saya untuk pencerahan.

anak panah unutk daftar

KHAIRUL

0194310659